top of page

Tutustu suunnittelijatiimiimme 

Meitä Tilakolaisia on neljä ja meitä yhdistää ennen kaikkea halu luoda vaikuttavia wau-tiloja,

jossa viihtyisyys ja kauneus kohtaavat toiminnallisuuden.

Mielestämme työstä pitää nauttia, sillä ilolla tekeminen tuottaa aina myös paremman lopputuloksen. Tiivis yhteistyö niin tiimin kesken kuin asiakkaan suuntaan on Tilakon palvelun ydin, sillä useampi pää on viisaampi kuin yksi. Ideoita jakamalla kaikki mahdolliset näkökulmat otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa, joten lopputulos on käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti vaikuttava.

Tilako_Mari_hlökuva2020.png

Mari Pohjala

Founder

Tila- ja sisustussuunnittelija

BBA

Tuulia Kivelä

Founder

Sisustusarkkitehti Si

Muotoilija AMK

puh. 040 0461771

tuulia@tilako.fi

Julkitilat

Sonja Aalto

Founder

Tila- ja sisustussuunnittelija

Visualisti

puh. 050 4015166

sonja@tilako.fi

Julkitilat

Henriikka Niinimäki

Tila- ja sisustussuunnittelija

puh. 040 4184875

henriikka@tilako.fi

Kodit

Tilako_Tuulia_hlökuva2020 (1).png
Tilako_Sonja_hlökuva2020.png
Tilako_hlökuvat palloissa_Henriikka.png

puh. 0400 687466

mari@tilako.fi

Julkitilat

Mahtavaa, jos saamme olla osa sinun sisustusprojektiasi!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, olitpa sitten toimitiloihin muutosta kaipaava yrityspäättäjä, pienyrittäjä, ravintoloitsija tai vaikkapa työhyvinvoinnin parantamisesta kiinnostunut HR-ammattilainen.

Kiitos, palataan pian!

Pidän kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta.
Koen vahvuudekseni aiemman kokemukseni
ostajana, mistä on hyötyä projektien kilpailutuksissa ja materiaalihankinnassa. Pidän tarkkojen työohjeistusten tekemisestä ja siitä, että työmaalla olisi mahdollisimman helppoa toteuttaa suunnitelmiamme näkemyksemme mukaan.


Parasta on, kun lopputulokseen tyytyväinen asiakas toteaa: ”Olipas tämä helppoa ja aikaa jäi omiin töihin.

Koulutukseltani olen muotoilija / AMK ja pääaineeni sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.

 

Nautin uusien sisustuskonseptien rakentamisesta pintamateriaaleista tekstiilileihin. Tykkään erilaisten wau- yksityiskohtien sekä  tilamuutosten ideoimisestä että työohjeistusten piirtämisestä.

Parasta on, kun pääsee näkemään valmistuneen tilan lopputuloksen ja näkee konkreettisesti vision, joka projektin aikana on ollut suunnitteilla. Tyytyväinen asiakas → tyytyväinen suunnittelija!

Nautin wau-fiiliksen luomisesta ja uusien, innovatiivisten ratkaisujen pohtimisesta. Ennen yrittäjyyttä työskentelin 10 vuotta kaupallisten tilojen parissa ja tämän vuoksi suunnitteluprosessini lähtee liikkeelle asiakaskokemuksesta ja asiakaskäyttäytymisestä; mitä toivoisin käyttäjän tekevän ja kokevan tilassa.

 

Parasta on, kun onnistuneella tilasuunnittelulla ja kokonaisvaltaisen mieleenpainuvalla tunnelmalla saadaan käyttäjälle elämys, jota hän ei osannut edes toivoa.

Rakastan luoda koteja, joissa palaset loksahtavat kohdilleen ja muodostavat ehjän kokonaisuuden. Kokemukseni hoitoalalta on kehittänyt kykyäni kohdata asiakas aidosti ja kuunnella hänen toiveitaan ja tarpeitaan. Ja sehän se onnistuneen kotisuunnittelun salaisuus on; juuri asiakkaansa näköinen koti, mutta vielä hieman paranneltuna versiona! Kokemusta minulla on sekä uudis- että saneerauskohteista ja ongelmaratkaisu ja maalaisjärki kulkevat suunnittelussani käsi kädessä vallitsevien trendien ja ajattoman tyylikkyyden kanssa. Innostun työstäni suunnittelijana joka päivä uudelleen! 

bottom of page