top of page

Meille jokainen kohde on kiehtova mahdollisuus luoda uudenlaisia upeita tiloja!

 

Kohde kuin kohde; projektin hallinta alkukartoituksesta kilpailutukseen onnistuu ammattitaitoisissa käsissämme rennolla otteella luotettavasti ja tehokkaasti. Isotkin projektit hoituvat tehotiimimme voimin ja mikä parasta, ideointi on triplasti tehokkaampaa!

Esimerkiksi uudiskohteen sisustussuunnittelu starttaa eri lähtökohdista kuin saneeraus, jossa tarvitaan sisustussuunnitelman lisäksi kattavat kattavat suunnitelmat tilamuutoksiin ja pintamateriaaleihin. Joskus tila on jo melko valmis, mutta kaivataan vielä ”se jokin”, jota asiakas ei osaa itse määritellä.

TOIMITILASUUNNITTELU

Viihtyisä työympäristö parantaa henkilöstösi työhyvinvointia ja tyytyväinen ihminen tekee tutkitusti parempaa tulosta. Inspiroiva ja persoonallinen tila vahvistaa yrityksesi brändimielikuvaa ja tekee yrityksestäsi houkuttelevamman niin yhteistyökumppaneiden, henkilöstön kuin asiakkaiden mielissä. Toimistotiloissa sisustussuunnittelupalveluamme voidaan hyödyntää yhtä hyvin työpisteiden optimaalisessa sijoittelussa, edustustiloissa, neuvotteluhuoneissa kuin monitilatoimiston tukitiloissakin. Takaamme, että satsaus toimiston sisustukseen tulee vaikuttamaan liiketoimintaasi positiivisesti!

RAVINTOLASUUNNITTELU & MYYMÄLÄTILAT

Kaupallisen tilan sisustussuunnittelu vaikuttaa välittömästi asiakaspohjaan ja kassaan kiliseviin euroihin. Ei ole samantekevää, missä ympäristössä kahvikupponen juodaan, vaan tuote valitaan usein jopa pelkästään ympäröivän tilan perusteella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköisesi, liiketoimintaa tukeva konsepti. Meillä on vankka kokemus niin ravintola- ja kahvilasuunnittelusta kuin myymäläsuunnittelusta.

Tilako - Tempodent-13.jpg

Olipa kyseessä sitten kokonaisvaltainen saneerauskohde tai pienemmän tilan sisustussuunnittelu, meillä suunnittelu on aina vuorovaikutteinen prosessi. Tavoitteemme on siirtää käyttäjän tarpeet toteutukseen ja luoda tilalliset edellytykset toimivalle liiketoiminnalle yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lähdemme liikkeelle kartoitustapaamisesta, jossa määritellään suunnittelutarve. Annamme  suunnittelustamme työtarjouksen, johon on koottu urakkaluonteisesti tuntiarvioon perustuva suunnittelutarjous. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen projekti aloitetaan tilamuutoksen tyylin ja sisustuksen konseptin suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Etenemme vaihe vaiheelta aina somistussuunnitteluun asti.

PALVELUKATEGORIAMME 

 

Palveluihimme kuuluvat seuraavat tila- ja sisustussuunnittelun osa-alueet:

 • Sisustuksen konseptin suunnittelu

 • Tilamuutokset ja tilamuutospiirrokset

 • Väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat

 • Valaistussuunnitelmat 

 • Kilpailutukset
   

 • Kiintokalustesuunnitelmat

 • Irtokalustesuunnitelmat

 • Tavarantilaukset
   

 • Tekstiilisuunnittelu 

 • Somiste- ja vihersuunnittelu sekä somistus kohteessa

 • Yhteistyö esim. mainostoimiston tai graafikon kanssa konseptin yhtenäiseksi saattamisessa

 

Kaikki palvelumme ovat saatavilla

avaimet käteen -pakettina

Meillä on laaja verkosto urakoitsijoita ja linkkaamme projektiisi tarvittaessa myös graafikot, mainostoimistot ja vaikkapa astiatoimittajat, jos kontakteja ei omasta takaa löydy. 

Työmme on helpottaa sinun työtäsi, joten kerro vain tarpeesi, niin me hoidamme loput! 

HINNOITTELU

 

Sisustussuunnittelijan palkkaaminen tuo projektiisi näennäisen lisäkustannuksen, mutta todellisuudessa satsaus palveluihimme tuo lopulta säästöä, kun valinnat tehdään kerralla nappiin ja tuotteet tilataan edullisempien hankintakanaviemme kautta. Bonuksena stressitason aleneminen ja rutkasti säästettyä aikaa!

Hintaan vaikuttavat aina mm. projektin laajuus ja siihen sisältyvät osa-alueet. 

Otathan meihin yhteyttä saadaksesi tarkan hintatarjouksen juuri sinun kohteesi tila- ja sisustussuunnittelusta.

bottom of page