top of page

Etäinspis-paketti

 

Monella meistä on tällä hetkellä normaalia enemmän aikaa tarkkailla omaa kotiaan sillä silmällä. Kodin uudistaminen kevään kynnyksellä houkuttelee, mutta kauppakierroksen tekeminenkin tuntuu turhan riskaabelilta. Uudistusintoa helpottamaan rakensimme TILAKO ETÄINSPIS -paketteja, joiden avulla freesien valintojen tekeminen sujuu jouhevasti etänä, omalta kotisohvalta käsin. 

TILAKO ETÄINSPIS sisältää suunnittelijatiimimme tarkalla silmällä kokoamia tyylipaletteja postitettuna suoraan kotiovellesi. Paketteja on kolme ja jokainen paketti ilmentää omaa tyylisuuntaansa.

Seesteisen_maanläheinen_tilako_etäinsp

Seesteisen

maanläheinen

Seesteisen maanläheinen tyyli pitää sisällään pehmeän ja rauhallisen tunnelman luovia värejä ja materiaaleja. Sopii erityisesti rauhaa ja harmoniaa etsivälle klassisten ratkaisujen arvostajalle.

Keväisen_iloinen_tilako_etäinspis.jpeg

Keväisen

iloinen

Keväisen iloinen paketti on raikas ja värikäs pirskahdus hauskoja ja omaperäisiä värejä ja materiaaleja. Sopii etenkin kokeilunhaluiselle ja raikkaiden värien fanille. Jos sanot massaratkaisuille “Ei kiitos!”, tämä kokonaisuus on sinun juttusi! 

Murretun_maanläheinen_tilako_etäinspis.j

Murretun tunnelmallinen

Murretun tunnelmallinen kokonaisuus on koostettu persoonallisista ja rohkeistakin valinnoista, jotka herättävät huoneen kuin huoneen eloon, pomppaamatta kuitenkaan silmille. Jos rakastat iltoja kynttilänvalossa ja valkoinen on sinulle no-no, tämä on sinun pakettisi!

 

TILAKO ETÄINSPIS-paketti SISÄLTÄÄ:

 

  • Sähköisesti toimitettavan inspiraatiokuvien moodboardin, joista välittyy tilan tunnelma ja tyyli. Fiiliskuvat antavat ideoita tyylin kokonaisvaltaisempaankin toteutukseen, sillä kuvista löytyy myös somiste- ja kalusteideoita sekä vinkkejä. Moodboard toimitetaan sähköisesti, joten muistathan antaa toimivan sähköpostiosoitteesi. 

 

  • Materiaalipaketti sisältää kolme seinämaalisävyä, lattian ideasävymallin, mattoehdotuksen, sekä verho- ja tyynykangasmallin. Paketti postitetaan suoraan kotiisi! 

 

  • Lista materiaaleista suuntaa-antavine hintatietoineen toimitetaan sähköisesti. Tilakon kautta tilatuista tuotteista annamme lisäksi 10% alennuksen! (Valikoimastamme löydät mm. valaisimet, tapetit, matot ja verhokankaat.) 

ETÄINSPIS-paketti

sopii täydellisesti työhuoneen, makuuhuoneen ja olohuoneen uudistamisen ideointiin.

Tilaa yksi tai vaikka kaikki kolme pakettia.

Yhden PAKETIN hinta.......45€

kaksi PAKETTIA...............85€ 

kaikki kolme PAKETTIA....125€ 

Hinnat sisältää postituksen sekä alv. 24%

 

Tilaus- ja toimitusehdot: 

Tee ihanien TILAKO ETÄINSPIS -tyylipakettien tilaus oheisella tilauskaavakkeella. Kun olet täyttänyt tilauskaavakkeen, hyväksyt alla olevat tilaus- ja toimitusehdot.

Välitettyäsi tilauksen eteenpäin, lähetämme sinulle laskun sähköpostiin. Laskuttajana toimii MariPoDecor / Tilako, y-tunnus: 2629057-9. Laskun maksun jälkeen saat sähköisen materiaalin sähköpostiisi, huomaathan että eri pankista maksaessa maksussa voi olla yhden pankkipäivän viive. Lähetämme materiaalimalliboxisi 2 arkipäivän sisällä maksun saamisesta. Posti toimittaa paketin arviolta 2-5 arkipäivän aikana suoraan postilaatikkoosi. Laskulla on maksuaikaa 7 päivää, mutta mitä nopeampaa laitat maksun liikkeelle, sitä nopeammin saat myös ihanan tyylipaketin tutkailtavaksesi. Huomaathan, että tilaus on sitova sen jälkeen, kun olet painanut "lähetä vastaus" -nappia tilauslomakkeella. 

 

Voit tilata Etäinspiksiä myös lahjana muille kuin itsellesi. Tämä toimii niin, että kirjoitat omat tietosi tilaajan tietoihin ja inspispaketin vastaanottajan tiedot niitä kysyttäviin kohtiin. 

 

Pakettien hinnat: 

1 paketti: Kun olet varma haluamastasi tyylistä ja tilaat yhden vapaavalintaisen paketin: 45,00 euroa

2 pakettia: Kun haluat vertailla tai yhdistää eri tiloissa kahta erilaista tyyliä ja tilaat kaksi vapaavalintaista pakettia: 85,00 euroa

3 pakettia: Jos olet epävarma, mikä olisi juuri sinun makuun paras tyyli ja haluat vertailla ja tilata kaikki kolme tyyliä: 125,00 euroa

 

Hinnat sisältävät alv:n 24% sekä malliboxin postituskulun. 

 

Huomaathan, että vastaanotettuasi etäinspispaketin olet jo saanut tarjoamamme inspiraation täysin käyttöösi, tästä johtuen etäinspispaketti-palvelulla ei ole palautusoikeutta. 


Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä osoitteesta: suunnittelijat@tilako.fi

bottom of page