EDR & MEDESO OY, TAMPERE

Tampereella sijaitsevan EDR & Medeso Oy:n toimistotilojen konseptisuunnittelu sekä tila- ja sisustussuunnittelu. Suunnittelun lähtökohtina oli luoda toimivat ja viihtyisät työtilat, sekä ottaa sisustuksessa huomioon EDR & Medeson brändiväritys: musta, punainen ja harmaa. 

Aulaan valittiin näyttävä mittatilaustapetti, jonka päälle mitoitettiin ja suunniteltiin logotaulu. Aulasta kulku jatkuu henkilökunnan - ja miksei asiakkaidenkin käytössä olevaan pelinurkkaukseen. Pöytäfutiksen äärellä on leppoisa viettää tiimin kanssa taukohetkeä tai pitkän kokouksen jälkeen ottaa yksi matsi. Tilaan suunniteltiin ja maalattiin upea seinämaalaus, jossa toistuvat yrityksen brändivärit.

Tarpeena oli saada iso neuvottelu- ja koulutustila, joten kahden keskikokoisen huoneen välistä purettiin seinä. Näin saatiin luotua yksi iso tila, jossa pöytätilaa jopa 14-16 hengelle. Korkea tila on usein haastava akustiikan suhteen, ja tätä ongelmaa estettiin asentamalla tilaan tekstiilimatto sekä akustiikkapaneleeita.

Myös muut tilat: avotoimisto, puhelinkopit, pienempi neukkari sekä toimitusjohtajan huone suunniteltiin vastaamaan työntekijöiden tarpeita. 

Sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako

  • Tilako - Facebook
  • Tilako - Instagram

Tilako

Satamakatu 3

33200 Tampere

Mari Pohjala

puh. 0400 687466

mari@tilako.fi

Tuulia Kivelä

puh. 040 0461771

tuulia@tilako.fi

Sonja Aalto

puh. 050 4015166

sonja@tilako.fi